• Vandaag mocht JO10-2 het op het Noordpark opnemen tegen Wieldrecht JO10-2.

  Met een heerlijk zonnetje ging om 12 uur de wedstrijd van start. In de eerste minuten werd er gelijk goed druk gezet en dat resulteerde in 3 corners na elkaar. Helaas raakte Milan daarbij geblesseerd aan zijn enkel en kon niet meer in actie komen. Na de wissel was de scherpte even weg en daar wist Wieldrecht 2x van te profiteren. Maar de jongens knokte zich knap terug en bij de eerste onderbreking was de stand weer gelijk door 2 goals van Albert.

  In het 2de kwart was het wederom Wieldrecht dat op voorsprong kwam, maar ook nu was het Albert (na een prima pass van achteruit door Vinny) die het net wist te vinden. Achterin werd er na de gelijkmaker erg goed verdedigd en Luca Mol viel hierin extra op door zijn teamgenoten uitstekend te coachen.

  Het 3e kwart begon en dat is vaak het kwetsbare deel gebleken voor het team. Helaas was het vandaag niet anders. Hoewel Luca Bezemer er eerst nog wel 4-3 van maakte, vielen er daarna 3 goals snel na elkaar. Het zat ook niet mee vandaag, want na Milan moest ook Mio geblesseerd naar de kant en na een uitstekende redding van Maxim kwam de bal ongelukkig tegen Albert aan waardoor de 4-6 viel.

  In het laatste kwart was het VVGZ dat het spel domineerde en met nog 7 minuten op de klok maakte Vinny met een pegel vanuit achteruit de aansluitingstreffer. De boys gaven alles en Luca Bezemer, Albert en Ruben waren dicht bij de gelijkmaker, maar de bal wilde er helaas niet in. Toch kijken we na de 5-6 nederlaag terug op een prima wedstrijd en heeft JO10-2 geknokt voor wat het waard was.

  De keeperstraining is inmiddels van start gegaan en ondanks het feit dat Maxim er pas 1 training op heeft zitten, zag je nu al dat hij met meer vertrouwen op het veld stond en liet hij goede dingen zien. Kortom: het team groeit in meerdere opzichten!

  Volgende week alweer de laatste wedstrijd van fase 1. Dan staat de uitwedstrijd tegen Seolto JO10-1 op het programma.