• Vanmorgen stond om 8.30 uur voor JO11-3 de laatste (thuis)wedstrijd tegen IFC 3 op het programma. Het kampioenschap was al een feit, maar we wilden uiteraard graag zonder puntverlies het seizoen (en dus de JO11 tijd) afsluiten. Helaas kon Juliën er niet bij zijn.
   
  Net als vorige week werd al snel duidelijk dat de overwinning er wel zou komen. Quinn (hakje achter standbeen) en Peter (hakje in de lucht) maakten 2 schitterende goals! Daarna kreeg mijn pen het zwaar 😄 de goals bleven vallen en na een uur spelen stopte de teller op maar liefst 20! Het was zowel in het veld genieten als ook voor de trainers en toeschouwers. Er werd uitstekend overgespeeld en hierdoor was de assist vaak nog mooier dan de goal. Elkaar doelpunten gunnen, hoe mooi is dat! En... dat leefde ook bij de jongens. In het laatste kwart hadden alleen Tijs en Milan nog niet gescoord dus 1 team 1 taak. Alles op alles werd gezet om hun ook een goal te gunnen. Uitgerekend Milan gaf de assist op Tijs (19-0) en met nog een paar minuten te spelen werd alles nu op Milan gespeeld. En....jawel ook hij wist te scoren. Dit werd met het hele team gevierd 🥰 Keeper Joël hield zijn doel schoon dus ook voor hem iets om trots op te zijn!
   
  Zo werd de afsluiter bij JO11 een hele mooie: een 20-0 overwinning, zonder puntverlies kampioen en alle veldspelers wisten te scoren. Reden voor een feestje dus 🎉 
   
  Na afloop hadden alle ouders iets leuks geregeld: alle kinderen kregen een beker als aandenken en een zakje chips. Ook de trainers werden in het zonnetje gezet met een leuke attentie. Waarvoor onze hartelijke dank ❤️
   
  Als trainers hebben we de jongens beloond met een overheerlijke VVGZ tosti en een drankje na afloop. Zo'n seizoen maakt namelijk hongerig 😉 (en dorstig)
   
  Rest ons nog alle jongens te bedanken voor de leuke tijd bij JO11 en ook de ouders voor hun inzet (rijden, bardienst, hulp bij activiteiten, huldigen kampioenen) en gaan we na de zomer de overstap maken naar JO12.
   
  Namens de trainers: Kevin, Arie, Sanjay en Lisette

  Lisette van Waas