• VVGZ JO13-1 is kampioen van de hoofdklasse B geworden

  17 mei 2022
 • V.V. Sliedrecht JO13-1 werd zaterdag op sportpark De Lockhorst in Sliedrecht met 0-4 verslagen door doelpuntenmakers Jesse van der Molen en Pieter Lekke (beide 2x). 

  Voor het team van trainer Jordy Schutte en assistenten Cyril Versteeg en Nick Schildkamp is het kampioenschap de ultieme beloning voor jarenlang hard werken. Tijdens de najaarscompetitie werd de ploeg nog 3e in de hoofdklasse.  Na 7 overwinningen oprij werd dus ook de 8e competitiewedstrijd winnend afgesloten. Dat betekent dat JO13-1 met nog 2 wedstrijden te spelen onbereikbaar is geworden voor de concurrentie, kampioen is geworden in de hoofdklasse en promoveert naar divisieniveau.

  Na het laatste fluitsignaal kwamen de staf en spelers bijeen, gingen de handen omhoog en kon het feest beginnen. Uit handen van Hoofdjeugdopleiding John Bodmann ontving JO13-1 de welverdiende schaal. JO13-1 kon eindelijk de schaal de lucht in houden. Na de ontvangst van de schaal verliet JO13-1 het veld om het feest te gaan vervolgen op het Noordpark.

   

   

  Eenmaal terug aangekomen bij VVGZ op het Noordpark was er flink uitgepakt met fakkels, rook en vuurwerk om JO13-1 te onthalen als kampioenen. In de kantine stond de friet met snacks en drinken al te wachten op de kampioenen. Na afloop ontvingen alle spelers nog een kleine schaal als aandenken van het behaalde kampioenschap in de Hoofdklasse B.

  De mannen die dit jaar geschiedenis schreven zijn in willekeurige volgorde: Nourdin Ait Lahcen, Jayden van Dongen, Timo Hotke, Laurens Jonkers, Roan van der Klei, Pieter Lekke, Xavi Mol, Jesse van der Molen, Tim van Ockenbrug, Nigel de Rijke, Ernst vat, Sem Verhoeven, Thijs Vermazen, maar uiteraard ook complimenten aan inval spelers en speelsters. Onthoud deze namen. Daar gaat VVGZ nog heel veel plezier aan beleven.

   

  Lijkt het jou ook leuk om op divisie niveau te spelen bij VVGZ, heb je geboortejaar 2010 of 2011 en speel jij nu zelf minimaal 1e klasse? Meld je dan aan voor de open trainingsdagen voor JO13-1. Kijk voor meer informatie op VVGZ.nl of mail naar jordy.schutte@vvgz.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide