• Zaterdag 1 oktober stonden de mannen van 15-1 er weer klaar voor. Na een zware bevochten maar welverdiende overwinning tegen EBOH, stond vandaag Alblasserdam op het programma. Aan het begin van de wedstrijd was er een minuut stilte ivm het overlijden van Piet den Otter, Tegelijk waren onze gedachten ook bij de fam. Maaskant het was een indrukwekkende minuut stilte!

      VVGZ JO15-1 - Alblasserdam JO15-1

    Na de aftrap begonnen de jongens er gelijk volle bak tegenaan.  In het begin ontstonden er gelijk wat kansjes. 

    Na een mooie diepte bal van Sem werd de bal door Thijn voorgegeven en Kai schoot de 1-0 binnen. Een verdiende voorsprong.  Voordat de scheids affloot voor het rustsignaal mocht nog Sem nog een hoekschop nemen. De bal belandde op het hoofd van Tobias, de keeper was al gepasseerd maar een veldspeler nam zijn rol over en ving de bal. De scheids kon niet anders dan penalty geven. Pieter ging achter de bal staan en schoot de bal keurig langs de goalie. Met 2-0 de rust in.  

    Na de rust waren de rollen wel iets omgedraaid, Alblasserdam had de wind in de rug en was gevaarlijker. VVGZ liet zich iets meer terugdringen. Er kwamen meer kansen maar door aantal goede reddingen van Luuk werd de nul behouden. Na een speldenprik van VVGZ kwam er door een lange bal vanuit achterruit weer een kans voor Alblasserdam, deze werd door de spits in de linker onderhoek geschoven 2-1. Het einde van de wedstrijd kwam in zicht. De mooiste aanval van de wedstrijd ingeleid door Pieter op Kai, welke met een prachtig hakkie Thijn op de 11 meter vrij voor de goal zette 3-1.  Niet veel later floot de scheidsrechter af voor de wedstrijd.