• Het was weer zo ver, de jongens van JO8-1 konden vandaag voor de 2e keer dit seizoen periodekampioen worden. Op deze wederom zeer zonnige dag moest daar alleen nog wel even Oranje Wit JO8-2 verslagen worden. Die hadden ze eerder in het seizoen al met 3-15 verslagen dus het vertrouwen was weer groot. Dit bleek niet onterecht want VVGZ startte goed en kwam redelijk snel op 1-0 voorsprong. Weliswaar met een eigen doelpunt maar dat mag de pret niet drukken. Achterin hadden Vik en Tim (met sluitpost Anton) het weer goed voor elkaar dus VVGZ kon op jacht naar doelpunten.

De doelpunten kwamen in de 1e helft van Sebas met een strak schot gevolgd door een spitsengoal van Railey. Veel gevaar kwam ook van Thiago, Ralph en Hosia die absoluut hun mannetje op het middenveld stonden en ook vaak voorin gevaarlijk opdoken.

In de 2e helft plakte Railey er nog twee doelpunten aanvast met o.a. een panna bij de keeper, waarmee hij zijn hattrick te pakken had! Ook Sebas kwam deze dag aan een hattrick waarbij de 7-0 weer zeer fraai was. Anton maakte het feest compleet met de 8-0 van de dag waarmee de eindstand was bereikt. VVGZ JO8-1 is hiermee periode kampioen en de jongens genoten er terecht erg van.