• VVGZ JO8-2 - Sliedrecht JO8-2

  Op een zonovergoten maar niet te warm Sportpark De Noord was VVGZ JO8-2 weer klaar voor een nieuwe pot na drie weken geen wedstrijd gespeeld te hebben.

  De tegenstander had er veel zin in en stoomde direct vanaf de aftrap door naar het doel...0-1. Gelukkig stelde VVGZ snel orde op zaken met de 1-1 van Roel.

  Koen schiet daarna twee keer op de keeper, maar dan maakt Knox alsnog de 2-1 en de 3-1!

  Na wederom een kans van Koen maakt Knox ook de 4-1. Achterin staat het nu prima met Davey, Milan, Jip met een prima keepende Lucas erachter.

  Uiteindelijk maakt Koen vanaf de zijlijn alsnog zijn goal, 5-2. VVGZ probeert de score uit te bouwen voor de rust, maar Sliedrecht maakt er 5-3 van en blijft zo in de wedstrijd.

  Tussendoor kwam er nog een twee jarige supporter van de tegenstander het veld in, deze is vakkundig door de trainer van Sliedrecht van het veld verwijderd (zie foto).

  In de tweede helft maakt Chris al snel mooi de 6-3, Koen de 7-3 en snel daarna Davey de 8-3 met een hard schot vanaf rechts. Jip maakt meerdere mooie reddingen na aanvallen van Sliedrecht.

  Na een mooie vrije trap van Milan maakt Davey er in de rebound ook nog 9-3 van.

  Daarna maakt Roel met een hard schot de 10-3, de 11-3 komt van Knox (mooie assist Chris), de 12-3 ook en Chris maakt het met de 13-4 helemaal af.

  VVGZ JO8-2 heeft deze fase nog niets verloren en zijn dus goed op weg!

  Teksten: Erik Stijnen / Sandra Bindels