• VVGZ MO11-1 - IFC MO11-2 (0-2)

  Wat een wedstrijd was het vanochtend! Ondanks de kou die volgens mij nog redelijk meeviel, gingen de meiden vol gas de wedstrijd in.

  Wat hebben ze goed gespeeld! De meiden achterin veegden de ene na de andere bal weg voor het doel, de meiden voorin bleven zoeken naar die ene mogelijkheid langs de sterke verdediging van de tegenpartij en de meiden in het midden bleven de sterke schakel tussen voor en achter.

  En dan onze twee toppers in het doel niet te vergeten die veel pogingen op doel hebben kunnen stoppen. De meiden beginnen elkaar steeds meer te vinden in het veld, erg mooi om te zien. Tegen deze sterke tegenstander was de eindstand 0-2.

  Niet de winst die wij onze meiden allemaal hadden gegund, maar ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken.

  Wij zijn erg trots! In de kleedkamer vierden wij nog een klein feestje, want Alena is morgen jarig. Er werd gezongen en getrakteerd. Ook namens ons alvast gefeliciteerd en een fijne verjaardag morgen 🥳.

  Groetjes en nog een fijn weekend van de trotse trainers.