• Op een zonnige zaterdagmiddag stond om 12.15 uur de aftrap gepland van JO14-1 tegen de Brabantse tegenstander Internos. Ze mochten spelen op het hoofdveld en dat is toch altijd leuk. Inez Visser wilde het team fluiten en dat was haar tweede wedstrijd van de dag al dat is ook echt een dik compliment waard.

    De supporters waren in grote getalen aanwezig dus dat kon al niet meer stuk. Keeper Mats is helaas door een zware blessure voor lange tijd uitgeschakeld maar was wel als steun aanwezig en heeft mooie filmpjes en foto’s gemaakt van zijn teamgenoten. Destin is de vervanger van Mats en met zijn allen hadden ze er heel veel zin in. Na 4 minuten werd de score al geopend door Tim weer 4 minuten later was er een corner en maakt Tim hem weer af. Tim bleef scoren en had in de eerste helft 7 keer het net geraakt. Na rust was het de beurt aan de andere jongens en meiden en maakt Djeshley met een prachtig schot vanaf links de 8-0. Daarna een schot van Dennis en de rebound voor Bilal de hem kan afmaken. Bilal dacht ik wil de 10-0 maken en dat deed hij ook met een prachtige goal. 10 minuten voor tijd maakt Sep de 11-0. Noah kopt de bal door op Annou en zij kan de 12-0 maken als afsluiter schiet Owen de bal er snoeihard in en is de eindstand 13-0.

    Dit was de 3e winstpartij op rij voor de Vogels en het is zo leuk om te zien dat Destin, Noah, Sep, Dennis, Djeshley, Alec, Tim, Jeremiah, Annou, Bilal, Jonas, Owen en Ward echt spelen als een team en hierdoor ook goede resultaten behalen. En met de support van Mats vanaf de zijlijn wordt dit echt een heel erg leuk seizoen. Wij zijn in ieder geval super trots op deze toppers!!

    Klik op onderstaande foto voor de foto's.