• Op 2e paasdag (maandag 1 april) en Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) staan dit jaar bij VVGZ de jeugdtoernooien weer op het programma.
  Poules 2e paasdag, maandag 1 april
  ochtend: JO10-1, JO10-2, JO10-3, JO9-1, JO9-2, JO8-1, JO8-2
  middag: JO15-1, JO14-1, JO13-1
  De teams ontvangen via leiders/trainers informatie over starttijd, tijd aanwezig, etc. / meer info www.tournify.nl/live/vvgz-ferenc-jeugdtoernooi

  Poules Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei
  ochtend: MO13-1, JO11-1, JO11-2, JO13-2, JO7/mini’s
  middag: JO19-1, JO17-1, JO16-1
  De teams ontvangen via leiders/trainers informatie over starttijd, tijd aanwezig, etc. / meer info www.tournify.nl/live/vvgz-ferenc-jeugdtoernooi.

 • Ferenc
  Naamgever van onze toernooien is Ferenc. Ferenc voetbalde bij VVGZ in de jeugd. In 2005 werd bij hem Neuroblastoom kinderkanker geconstateerd. Met een overlevingskans van 20% is hij de strijd dapper aangegaan. In 2014 is hij helaas overleden. Hij werd net geen 14 jaar. 

 • Onderzoek
  Ferenc zat vol energie en positiviteit en had een enorme wilskracht. Daarom hebben zijn ouders Stichting Ferenc opgericht (www.stichtingferenc.nl). Omdat bijna iedereen helaas wel iemand in zijn, of haar gezin, familie, of kennissenkring heeft die kanker heeft, of heeft gehad, wil VVGZ Stichting Ferenc helpen geld in te zamelen voor dit goede doel. Stichting Ferenc zamelt geld in. Zo kan er onderzoek worden gedaan naar kinderkanker in de hoop dat er ooit een moment komt dat iedereen van deze vreselijke ziekte kan genezen.

 • Donatie Stichting Ferenc
  De organisatie vraagt de deelnemende teams om – in plaats van inschrijfgeld – per team een donatie aan de stichting te doen. Meer informatie is te lezen op stichtingferenc.nl. 

  Klik hier om direct te doneren

 • Meer info over de toernooien? Mail toernooien@vvgz.nl, of kijk op www.tournify.nl/live/vvgz-ferenc-jeugdtoernooi