• Wil jij op divisieniveau spelen bij VVGZ JO13-1 of JO19-1?

  17 mei 2022
 • Na de promotie van JO19-1 en JO13-1 naar de divisie willen wij mogelijk extra kwaliteit toevoegen aan deze selectieteams. VVGZ organiseert voor spelers met een geboortedatum van 2010 en 2011 voor JO13-1 of 2005 en 2006 voor JO19-1 de open trainingsdagen. Deze dagen vinden plaats tussen maandag 16 mei en 9 juni 2022. De open trainingen zijn bedoeld voor spelers die nog geen lid zijn van VVGZ. VVGZ organiseert deze dagen speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen. Wil jij dus samen met VVGZ JO13-1 of JO19-1 in de divisie competitie spelen, meld je dan snel aan!

  Wat zijn de open trainingsdagen?

  Tijdens de open trainingsdagen train je minimaal 2 keer mee met een selectieteam van VVGZ. Je zal na het inschrijven worden uitgenodigd voor 2 trainingen bij het selectieteam van jouw geboortejaar. Mocht je positief opvallen goed zijn voor een vervolgstage dan zal je uitgenodigd worden voor een aantal extra activiteiten. De tijden van de trainingen worden via de mail gecommuniceerd. Wij vinden het fantastisch dat zoveel jeugdspelers het Rode shirt willen dragen! De jeugdselectieteams van VVGZ spelen ieder jaar weer in de hoogste klassen van het jeugdvoetbal in de regio. VVGZ leidt veel talenten zelf op voor ons 1e elftal, maar wil een nog sterkere positie binnen de hoogste klassen van de regio en daarbuiten bewerkstelligen. Juist daarom is dit jaar – beperkt – ruimte voor nieuwe VVGZ-ers die het komende seizoen onze jeugdselecties kunnen versterken. En laten we eerlijk zijn: Wie wil er nou niet uitkomen op divisie niveau en mogelijk de overstap naar een BVO (betaald voetbal organisatie) maken? VVGZ is dus op zoek naar talentvolle spelers die iets toevoegen aan onze huidige selecties. Misschien ben jij die speler?

  Hoe kan je aanmelden?

  Ben jij nog geen lid van VVGZ en wil je deelnemen aan de open trainingsdagen voor JO13-1 of JO19-1? Wellicht speel jij komend seizoen met VVGZ JO13-1 of JO19-1 op divisie niveau. Voor de overige selectieteams is er ook de mogelijkheid voor het meetrainen van opentrainingsdagen. Wil je aanmelden mail dan naar jordy.schutte@vvgz.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide