• Huidige sponsors van V.V.G.Z.
 • Hoofdsponsor VVGZ

  VLS is al jarenlang onze trouwe hoofdsponsor. VLS wat onder leiding staat van onze oud 1e elftalspeler, Dennie van Leeuwen, is opgericht in 1979 en gevestigd in Zwijndrecht.

  De afgelopen 40 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar heeft haar familiaire karakter weten te behouden.

  Onder leiding van Dennie van Leeuwen is VLS naar een regionaal georiënteerd schoonmaakbedrijf met een landelijk karakter gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf een sterke autonome groei meegemaakt door gebruik te maken van de goede basis die is gelegd maar tevens in te springen op innovaties en uitdagingen in de huidige markt.

  Ondanks deze groei zijn een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. VLS is nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor topkwaliteit!

  VLS biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak, VLS Multiservice en VLS Allianties.

  VLS Schoonmaak is een landelijk opererend bedrijf met een breed netwerk en een sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche. Het inzetten van professionals, ons unieke schoonmaak concept, het adviseren van onze opdrachtgevers en het instrueren van onze medewerkers behoren tot onze speerpunten. VLS Schoonmaak, schoonhouden met visie!

  VLS Multiservice, ervaren vakmensen en mobiele units staan tot uw beschikking. Voor het reinigen van vloeren, wanden, plafonds en grootkeukenonderhoud draaien onze specialisten hun hand niet om, vakmensen dus! Daarnaast zijn zij inzetbaar na bouw, verbouw en calamiteiten. Kortom; VLS Multiservice, schoonmaakprofessionals met de juiste toegepaste technieken!

  VLS Allianties biedt met haar netwerk van strategische partners een breed scala van complementaire diensten aan. Door goed te luisteren, anders te kijken en efficient te schakelen kunnen wij o.a. diensten zoals beveiliging, catering,  groenvoorziening en afvalverwerking vorm geven. Altijd flexibel, betrokken en proactief, dat is VLS Allianties.

   

  Subsponsors VVGZ

  Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht, opgericht in 1941 onder de naam Hamer Bloemzaden. Jan Hamer, voormalig Het bedrijf heeft wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Met 2.500 toegewijde en hooggekwalificeerde medewerkers uit Nederland, Europa en ver daarbuiten, produceert Florensis jaarlijks meer dan 1 miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek.

  De visie van Florensis: Streven naar de om meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn, om mee verbonden te zijn.

   

  STORAX B.V. is opgericht op 24 september 1975 als leverancier van aluminium producten voor de bouw en industrie. STORAX B.V. heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een allround leverancier van een compleet programma bouwspecialiteiten.

  STORAX B.V. streeft ernaar om voor haar klanten een betrouwbare partner te zijn voor het gehele traject: advies, productie, levering en montage.

  De visie van STORAX B.V. is om met een team enthousiaste medewerkers kwalitatief hoogwaardige producten en montagediensten te leveren waarbij klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service topprioriteit hebben.

  Het kwaliteitssysteem van STORAX B.V. is door bureau VERITAS gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA* en door NCI gecertificeerd volgens de Safety Culture Ladder.


  Houtgroep van Drimmelen, voormalig hoofdsponsor van VVGZ en alweer jarenlang één van onze trouwe subsponsors. Houtgroep Van Drimmelen, opgericht in 1923 door Piet van Drimmelen en gevestigd in Zwijndrecht, is altijd op zoek naar nieuwe duurzame producten en innovatieve bewerkingen.  Bij Houtgroep Van Drimmelen is alles op het gebied van hout op 1 locatie.

  Het was in 1923 dat de heer P.C. van Drimmelen het plan om in de handel te gaan, omzette in daden. Aan de binnenscheepvaart werden keurig op maat gemaakte houten luiken geleverd. Water en hout zijn vanaf dat moment onafscheidelijk verbonden met de naam Van Drimmelen.

  In 1946 namen Nico en Hein de zaak van hun vader over. De wederopbouw gaf een impuls aan het bedrijf. Aan de Ringdijk, naast de spoorbrug over de Oude Maas, maakte de Houthandel P.C. van Drimmelen & Zn een grote groei door. In 1967 startte Van Drimmelen plaatmaterialenhandel DRIPLA, en in 1972 werd timmerfabriek De Brug overgenomen.

  Eind '79 / begin '80 verhuisde het bedrijf, uit haar jasje gegroeid en zonder mogelijkheden op terreinuitbreiding, naar de Merwedeweg. Het bedrijf kan zich inmiddels één van de grootste zelfstandige houtbedrijven van Nederland noemen.

  Hun dienstenpakket is door de jaren heen sterk gemoderniseerd, dus als u de meest recente bedrijfsactiviteiten wilt volgen, verwijzen wij naar de site van Houtgroep van Drimmelen.

  Jeugdsponsors VVGZ

  JUMBO Zwijndrecht, gevestigd in winkelcentrum Walburg, is al jarenlang één van onze jeugdsponsors. JUMBO Zwijndrecht sponsort deels in natura door bijvoorbeeld boodschappentassen te leveren voor het rad van avontuur en het kerstrad. Maar ook door diverse boodschappen te verzorgen voor het mini-kamp. Daarnaast ondersteunt JUMBO Zwijndrecht diverse jeugdevenementen met een geldelijke bijdrage, denk aan het zwemfestijn, het FIFA-toernooi en het bowling toernooi.

  Bij JUMBO geloven ze dat boodschappen doen leuk kan zijn, elke dag weer. Het is de ambitie van JUMBO om het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en – waarom niet? – de wereld te worden! De klant van vandaag wil lekker eten, vindt gezondheid belangrijk, wil makkelijk en bewust kunnen kiezen en niet te veel betalen. Daarom maken ze bij JUMBO lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar en zijn ze altijd en overal daar waar de klant is. JUMBO vindt het belangrijk dat klanten het leuk vinden om naar hun winkels te komen. Dat ze voelen dat ze bij JUMBO op de eerste plek staan en dat dit ook écht het geval is, of dat nu in een fysieke winkel is of online.

  KSO installaties bv uit Papendrecht is met ingang van het seizoen 2022-2023 één van de nieuwe jeugdsponsors. KSO waarvan ons lid Arno van der Pol één van de 2 directeur-eigenaren is, realiseert complete elektrotechnische installaties in talloze woningen en gebouwen.

  KSO staat voor Verwachtingen. Als íets de bouwketen verbindt, dan zijn het wel verwachtingen. Mensen verwachten steeds slimmere gebouwen - comfortabel, duurzaam en volautomatisch. En er kán ook heel veel,  maar standaard blijft standaard. En zonder installaties werkt er niets. 

  Wil je tevreden klanten, dan zorg je dat je hun verwachtingen inlost. Zo simpel kán het zijn. Maar dan moet je wel heer en meester zijn over de verwachting én de functionaliteit. KSO pakt ownership, gedurende het hele bouwproces. Vanaf het moment waarop verwachtingen worden gevormd tot op de dag dat ze zijn ingelost: KSO denkt mee met de slogan WE OWN IT.

  VROOAM is, naast KSO Installaties, één van de nieuwe jeugdsponsoren. VROOAM ontwikkelt hoge kwaliteit smeermiddelen voor de Powersports- en Marine industrie en wil met hun nieuwe merk V-STREAM de jeugd van VVGZ een handje helpen en tegelijkertijd het merk lanceren.

  VROOAM Lubricants is een dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2010. Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht en heeft jaren ervaring in de smeermiddelen industrie. VROOAM begon met het ontwikkelen van hoge kwaliteit smeermiddelen in de Powersports industrie, welke mede zorgden voor meerdere wereldkampioenschappen in verschillende motor-en kart races. Buiten het succes in de Powersports is VROOAM de afgelopen jaren ook enorm gegroeid in de scheepvaart. Deze sector verdient daarom een eigen merknaam, vinden ze bij VROOAM, zo is V-STREAM ontstaan.

   

  Overige sponsors:

  Businessclubleden Reclamebordsponsors Jeugdsponsorgroep Club van 100 The Blue Road
  AAVOID 078MGZ EV-S Aad van der Tor AM van der Kolk B.V.
  Autorijschool Koos de Geus AA Lease Hageman Dordrecht Amice Shipping B.V. Amice Shipping B.V.
  Bas Baan Wijnhandel AA Rental Leon Hooghart Beheer Zwijndrecht B.V. Andre Rijken Aristo Shipping B.V.
  Bij Robert Optiek ABN-AMRO Drechtsteden   Arie en Beppie van Leeuwen Audenda Shipping B.V.
  Boonstoppel Wijnen VOF AGS Products BV   Arie Wilschut Barend Scheepvaartbedrijf B.V.
  Bureau Tekstwaarde Ames Autobedrijven B.V.   Arnout van der Gijp Beaufort Logistics B.V.
  Centraal Apotheek Zwijndrecht B.V. Aqua Barging Holland   Autorijschool de Munck Bosman Shipping Group
  Counter Walburg Autorijschool de Munck   Bas Grijsen Chimo Shipping B.V.
  DEME Infra BV Barzilay Rotterdam B.V.   Bert Kruithof Deen Shipping
  Dieseko Group Bas Baan Wijnhandel   Birts Darts Electric Marine Support Group B.V.
  EV-S Boonstoppel Wijnen V.O.F.   Cees Los F.E.M.M. Rotterdam
  Florensis Bouwcenter Logus- De Hoop   Cyril Versteeg Geo Shipping
  Gerba Groen B.V. Braanker Transport   Dakex B.V. Helena Binnenvaartonderneming B.V.
  Herculan B.V. Bring Cargo   DEME Infra BV HSC Systems BV
  Hildering Packaging Counter Walburg   Dick en Marco van Nugteren Impuls Shipping BV
  Houtgroep van Drimmelen  Crayestein Golf   Dominic de Pater Inge Shipping B.V.
  ING BANK N.V. De Goede Vastgoedonderhoud B.V.   Du Bistro ISIS BV
  J.Buijse & Zn. B.V. De Jong Bandenservice   ETB de Noord Zwijndrecht B.V. Johanna Logistiek B.V.
  Jumbo Zwijndrecht DEME Infra    EV-S JURA Shipping B.V.
  Klupp Sportswear Dieseko Group   Fam. Snikkers JV Verhaar Omega B.V.
  KSO Installaties Dok Bar & Bites   Fotostudio POPpictures Kamar Shipbuilding B.V.
  Kumij BV Domino's Pizza's   Fred Bakker Leinenga Shipping B.V.
  Leon Hooghart Beheer Zwijndrecht B.V. Drukkerij van Gogh   Fred Zwang M.S. Sento b.v.
  Lobouw / van Dijk Tegel Du Bistro   Gerco van der Burg ms Gambler
  Milot Reizen Duikers- en bergingsbedrijf W. Smit B.V.   Gert en Marjan Goedhart Pecaro Scheepvaartbedrijf B.V.
  Monster Staal en Buizen B.V. Electric Marine Support Group B.V.   Hankey Camping Pro-Log BV
  Noorlander Infra Florensis   Hans en Jordy Schutte Promessa Shipping BV
  Peter Jamin Fotostudio POPpictures   Heeren van Dalen Scheepswerf 't Ambacht
  Prócount adviseurs en accountants B.V. FRS Fietsen   Henk en Rian van den Adel Scheepvaartbedrijf Aqua B.V.
  PVY Logistics Gerba Groen B.V.   Henk Helmink Scheepvaartbedrijf Fixut Maris BV
  Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden Gevelbeheer Nederland B.V.   Henk Kraaijeveld Scheepvaartbedrijf Forens bv
  Scheepvaartbedrijf Dari B.V. GKN Fokker   Henk van der Vliet Scheepvaartbedrijf Volans B.V.
  Shipcoat B.V. Goedegebuure Notariaat & Estate Planning   Henk Wanders Scheepvaartonderneming Delta B.V.
  Slurink Bunkerstations Handelsonderneming Stolk B.V.   Henry Schop Splendid B.V.
  Sportcentrum Dordrecht Herculan B.V.   Herculan B.V. Traconed B.V.
  Staalprofiel B.V. Hildering Packaging   Inge Shipping B.V. V.O.F. Commander
  Stolk Staal B.V. Houtgroep van Drimmelen   Investal B.V. V.O.F. Eclips
  Storax Holding B.V. ING BANK N.V.   Jan Boom V.O.F. van der Klei-Hollander
  TB Plus Interdaad   Jan de Wit V.O.F. Wierdsma - van der Weij
  Transzeker J.Buijse & Zn. B.V.   Jan Willem Alderliesten Van de Pol Timmerwerken
  Unibarge B.V. Jan den Otter   Jan Willem Groeneveld Vario Shipping B.V.
  Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. JeDa Flowers   Johan Wink  Vigilia Shipping BV
  VBI Verzekeringsbeheer Jumbo Zwijndrecht   Johan Zoutewelle  
  Verkerk Groep K. Groenenboom B.V.   Kees de Waard  
  Verstegen Accountants Kamar Shipbuilding B.V.   KoffieMax  
  Verveer Scheepsbetimmeringen B.V. Klupp Sportswear   Leendert de Jong & Martijn de Weerdt  
  Vlaggen en Masten.nl Klussenbedrijf J.Reijerkerk   Lega Product B.V.  
  VLS Schoon Kozijn Behoud B.V.   Marc de Lange  
  V-STREAM by VROOAM Powersports Lubricants Int. B.V. Kreko B.V.   Marcel Kleinjan  
  Werkina Werkendam KSO Installaties   Marco Bronwasser  
  Windex Engineering Kumij B.V.   Mark Ulrich  
  Winsser Visuals Lobouw / van Dijk Tegel   MetEldert  
  Wisman Expeditie B.V. Lucrum & Fraus   Mimoun Allali  
  Woltman Piling and Drilling Rigs Mampaey Offshore Industries B.V.   Molotok beheer B.V.  
  Z-Press Sport & Media B.V. Milati Grass Machines B.V.   Niels en Stefan de Waard  
    Milot Reizen   Ollie  
    Monster Staal en Buizen B.V.   Pecaro Scheepvaartbedrijf B.V.  
    Multi-Post Nederland B.V.   PVY Logistics  
    Netwerk N.V.   Rijk Baijens  
    Noorlander Infra   Ronald Poots  
    P. van Leeuwen Jr's Buizenhandel B.V.   Scheepvaartbedrijf Fixut Maris B.V.  
    Liat Adar   Scheepvaartbedrijf Forens B.V.  
    PVY Logistics   Simon de Waard  
    Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden   Splendid B.V.  
    ReadMe   Staalprofiel B.V.  
    Rewi Kitwerken   T.J. Kloosterman Beheer B.V.  
    Riegman & Klaverdijk B.V.   Traconed B.V.  
    Sanidirect   Unibarge B.V.  
    Scheepswerf Hoogerwaard B.V.   Vigilia Shipping B.V.  
    Scheepvaartbedrijf Dari B.V.   VLS Schoon  
    SDO   VVGZ 7  
    Slurink Bunkerstations   Wim van Mastrigt  
    Sportcentrum Dordrecht      
    Staalprofiel B.V.      
    Stolk Staal B.V.      
    Storax Holding      
    TB Plus      
    The Blue Road      
    The Flyer Bunch      
    Traconed B.V.      
    Transzeker      
    Trinoxx B.V.      
    Unibarge B.V.      
    Van den Heuvel Handel & Techniek B.V.      
    Van Dijk Installaties B.V.      
    Van Gent Verhuur      
    VCS Automatisering B.V.      
    Verkerk Groep      
    Verstegen Accountants      
    Vink Verf - Vermeta      
    Vlaggen en Masten.nl      
    Vlierodam B.V.      
    VLS Schoon      
    V-STREAM by VROOAM Powersports Lubricants Int. B.V.      
    Werkina Werkendam      
    Windex Engineering      
    Winsser Visuals      
    Woltman Piling and Drilling Rigs      
    XtraParts Dordrecht      
    ZNEB Expertise en Taxatie B.V.      
    Z-Press Sport & Media B.V.