• VVGZ Stichting Ferenc Jeugdtoernooien

    Het voetbalseizoen is weer begonnen. VVGZ is volop bezig met de voorbereidingen van jeugdtoernooien in 2024. We hebben er voor gekozen – i.v.m. de speelkalender van de KNVB – om deze toernooien op 2e Paasdag (maandag 1 april 2024) en Hemelvaart (donderdag 9 mei 2024) te plannen. 
    Het belooft weer een waar spektakel te worden met activiteiten rond de wedstrijden en natuurlijk muziek. Sportiviteit, gezelligheid en plezier staat voorop tijdens deze dagen.

    Uiterlijk 1 december willen we de deelnemende clubs/teams een bevestiging sturen. Later - in januari 2024 - volgt een link naar de Tournify app met de juiste toernooi-info.

  • Stichting Ferenc

    We koppelen de toernooien weer aan een goed doel. Dit goede doel is Stichting Ferenc. Ferenc voetbalde in de jeugd van VVGZ. In 2014 is hij helaas overleden aan neuroblastoom kinderkanker. Zijn ouders hebben de stichting opgezet. Sindsdien helpen zij met de stichting zo veel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Met VVGZ steunen we dit initiatief. We vragen voor de toernooien geen inschrijfgeld. Wel willen we een vrijwillige bijdrage per speler/deelnemer vragen. Deze opbrengst gaat 1-op-1 naar de stichting. Meer informatie? www.stichtingferenc.nl.

  • Inschrijven, of vragen? Mail toernooien@vvgz.nl.